Protein Slim Line Diet /recenzia/ a keci

21. března 2015 v 22:35 | Lusis |  Milý denníček
Na začiatok mám pre vás hneď niekoľko vecí.
1. a najhlavnejšia..viem, že moja aktivita je príšerná! Mám vždy neskutočný strach sa sem vracať, lebo sa bojím, či to nebudete prať tak, že som vás zradila.. Príšerne ma to mrzí, ale stále schádzam z cesty a potrebujem nájsť opäť svoju inšpiráciu.
2. začala som si písať s jedným chalanom. Je skvelý, milý a chápavý. Dokonca mu nevadí ani Ana. V stredu ideme prvý krát von.. som zvedavá. Len tak medzi nami, myslím, že by sme medzi sebou mohli niečo mať
3. zaregistrovala som sa pred pár dňami na jednu stránku pre modelky a fotomodelky. Odvtedy sa mi ponuky na fotenie len tak hrnú a môj diár sa pomaly ale isto zapĺňa. Len budúci týždeň mám plný a z toho sú 3 fotenia a jeden conkurz. Zdá sa mi to až moc dokonalé na to, aby to bola pravda..
4. jem a priberám...nejako začiatkom týždňa mi váha ukazovala 73, včera 77...pomôžte mi prosím..nemôžem nájsť žiadnu inšpiráciu..
5. konečne som sa rozhodla napísať recenziu na spalovač tukov, čo som vás spomínala, takže tú nájdete po rozkliknutí celého článku :)




Takže...Slim Line Diet od Megabolu.
Páni, neviem ako začať :D
Má banánovú príchuť. Veľmi výraznú aj keď občas mi príde trochu umelá.
Podľa dávkovania by sa mali dať 4 odmerky do 175 ml vody alebo mlieka.
Skúsila som to len raz a skoro som sa..no..
bol neskutočne sladký.
Na druhú stranu, ja ho pijem na 175ml nízkotučného mlieka 1 odmerku a vtedy chutí ako banánový koktail :3
Čo sa týka jeho účinkov, naozaj nemám po ňom hlad /pri odporúčanom dávkovaní/ a energie mám na rozdávanie a za tú cenu je perfektný.
Dávam mu 7,5 hviezdičky
Hlavne kvôli tomu, že má malé balenie na to, aké je veľké dávkovanie a je príšerne sladký.
Ak by vám napadla hocaká otázka k tomuto spaľovaču hoďte ju do komentu s radosťou vám na ňu odpoviem.
To sa týka ak ostatných otázok o Ane alebo mne :)


/kliknutím na obrázok sa dostanete na stránku, kde som ho kupovala/

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Van-Mai Van-Mai | Web | 22. března 2015 v 0:16 | Reagovat

Držím palce, to zvládneš :)

2 Ginny . Ginny . | Web | 22. března 2015 v 11:47 | Reagovat

- Taky úplně ztrácim motivaci .
Zhubla sem 6 kilo a najednou sou zase všechy zpátky .
Asi se zbláznim .
- Ten protein vypadá fakt dobře :)

3 Enny Enny | Web | 22. března 2015 v 12:43 | Reagovat

Stým pohybom mi niečo hovor :/ CHALANI sú u mňa na teraz uzavretá téma keď schudnem znova ich budem riešiť ALE tebe držím palce aby vám to vyšlo :) Tú inšpiráciu ktorú hľadáš máš v sebe. A držím ti palce aby si ju našla :)

4 Bella.M Bella.M | Web | 22. března 2015 v 15:45 | Reagovat

Moc mě to mrzí, co se stalo, vím, že si na sebe naštvaná, ale to pomine :) aou :D s klukem nějakým? To je paráda, konečně nějaká společnost kočko♥ to ti přeji, snad to dobře dopadne, nevadí mu ana? Ví co to je? Můj bývalí ze mě šílel tenkrát, nevěděl co se mnou. Snad to bude dobré vše. Nevím co ti mám poradit, musíš se namotivovat něčím pro tebe důležitým, musíš si říct třeba, že pokud hubnutí nezvládneš tak něco provedš, já nevím třeba roztříháš svoje nejoblíbenější tričko nebo tak, motivuje to, a dost. S tím výrobkem zkušenosti nemám, je fajn že po něm nemáš pocit hladu, tak to zkus pít častěji pokud tam nejsou nějaké vedlejší účinky :) moc ti držím palce kočko♥

5 i-just-want-to-be-a-skin i-just-want-to-be-a-skin | 22. března 2015 v 21:35 | Reagovat

nevadí každý deň máš šancu to znova napraviť takže z toho vyplíva že nikdy nieje neskoro s tým opäť začať :) držím ti palce s tým novým chalanom a samozrejme aj  s chudnutím :)

6 skinnygirldream skinnygirldream | Web | 23. března 2015 v 17:19 | Reagovat

Dobrá recenze :) Nekoukej tolik na váhu i když tě chápu :/ budeš zase hubnout, zkus trochu pozitivní postoj.. a to s tím klukem ti přeju :)!

7 Lucy Ana forever. Lucy Ana forever. | Web | 26. března 2015 v 14:58 | Reagovat

Snad se ti už daří líp, jinak super, že máš chlapa :D. Držím palečky aby se dařilo... no jinak s tím nestíháním fakt? Že bych v tom nebyla sama? :D :D :D

8 Michaela Michaela | Web | 26. března 2015 v 22:09 | Reagovat

Noo, já si myslím, že je spíš docela špatný, že mu nevadí ana.. Neznám jedinýho chlapa, který by nějakou holku podporoval v hladovění.. :)

9 Bella.M Bella.M | Web | 4. dubna 2015 v 19:33 | Reagovat

Ahoj kočko, rozhodla jsem se zveřejnit svůj instagram kvůli receptům a jídelníčku co jím :) hodně holek se mě ptá na recepty a na fotky, tak na instagramu ty fotky najdeš :) je v mém menu sloupci hned pod mími udaji :) Tak to nechám na tobě, identitu nechávám pro sebe, stejně tam nevím kdo je kdo :) díky♥ papá♥

10 Ginny . Ginny . | Web | 7. dubna 2015 v 18:17 | Reagovat

Chtělo by to článek , zlato :-*

11 Niko Tin Niko Tin | Web | 8. dubna 2015 v 22:02 | Reagovat

Taky přemýšlím o nějakém spalovači nebo alespoň proteinu, mám potřebu furt pít něco sladkýho, tak ať mě to aspoň zasytí :D
Jinak dříve jsme si taky šíleně přála být modelkou, teď už na to kašlu. Ale tobě přeju hodně štěstí, snad se ti už daří lépe :)

12 Jess-ana Jess-ana | Web | 18. května 2015 v 0:38 | Reagovat

To vypada dobre ten bananovy koktejl :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama